keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta 2017!

Blogi olikin harvinaisen pitkällä joulutauolla. Syynä on Marie Kondo ja Kondon kirjat, jotka olen lukenut loman aikana. Puhun konmarista. Minusta on tullut marittaja, tai marinoija, kuten tässä asiayhteydessä pitänee sanoa. Marinoin kaiken mahdollisen ajan, sillä se on niin vapauttavaa (ja samalla koko koti on väliaikaisesti aivan mullin mallin)!

KonMarin perusidea on käydä kaikki omistamansa tavarat läpi Kondon oppien mukaan, ja säästää Vain iloa tuottavat. Yllättävää kyllä, vaikka Kondo ei ole koulutukseltaan psykologi, niin kirjoissa perustellaan niin hyvin tavaroiden säilyttämisen ja poisheittämisen psykologiaa, että olen oikein hurahtanut. Iso osa vaatteistani ja tavaroistani saa tulevaisuudessa uuden kodin joko jonkun toisen kodissa, kirpputorilla tai hyötyjätteenä. Ja oma tavarataakkani kevenee - koskee myös käyttämättömiä keittiövälineitä!



maritus, konmari
Marittajan käsikirja nro 1. Pysynyt toistaiseksi puhtaana sormiruokailijasta huolimatta! :D


Noh, se siitä. Minulla on ohjeita tulossa blogiin vaikka kuinka, kunhan vain marinoimiseltani ehdin. Tulossa on mm. E-kooditon, sokeriton ja todella maukas Texmex-mausteseos, superhyvä Guacamole, erittäin herkullinen Chili con carne, Leivitetyt kuhafileet & majo, Kylmäsavulohitähdet, jne. 

Mutta sitä ennen vinkkaan, että blogin Facessa tai Instassa voi osallistua arvontaan, jonka järjestän uuden vuoden kunniaksi!

Jaossa 2 lahjakorttisettiä (sis. 2 lahjalippua) Helsingin Messukeskukseen. Lipuilla maksuton sisäänpääsy (kertaluontoisesti) mihin tahansa Messukeskuksen järjestämään tapahtumaan vuonna 2017. Arvonta päätty lauantaina 14.1.2017 klo 14, joten vielä ehtii hyvin. Arpaonnea! :)


messukeskus, lahjaliput
Arvonta blogin Facessa tai Instassa, palkintona lahjalippuja Messukeskukseen 2017!

* Arvonta suositettu sekä blogin Instassa että Facessa, voittajiin on otettu yhteyttä ja messuliput lähtevät uusille omistajille heti maanantaina! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herkulliset Suklaaraitacookiet

SUKLAARAITACOOKIET 25 kpl 200 g voita 2 dl fariinisokeria 2 dl sokeria 2 kananmunaa 1 tl vaniljasokeria 5 dl vehnäjauhoja 1 tl...